ingyenes e-book

A sikeres fogyókúra 11+1 alapszabálya

12 tipp, amit minden fogyókúrázónak tudnia kell

Bizonyára Te is próbálkoztál már néhány fogyókúrával, amely könnyen lehet, hogy nem hozta a várt eredményt. Manapság annyi fogyókúra létezik, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, így nem csoda, ha nem találtad meg azt, amelyre szükséged van és amely segítségével le tudtál volna fogyni úgy, hogy eredményeid tartósak is maradjanak.

Minden ember különböző és mindenkinek mások az igényei, így nem biztos, hogy az a fogyókúra, ami működött másnál az nálad is működni fog. Ez a 11+1 alapszabály abban segíthet neked, hogy ha már elhatároztad, hogy lefogysz, akkor a lehető legbiztosabb alapokkal kezdj bele, hogy sikerüljön elérned azt a testsúlyt amire vágysz.

Ha már a fogyókúra elkezdése előtt szeretnél tisztában lenni a legalapvetőbb hibákkal, amiket az emberek többsége elkövet, akkor ezek a szabályok jó alapul fognak szolgálni, hogy végre sikerüljön elérned a céljaidat.

Töltsd le most ezt az e-bookot és legyen ez a Te ugródeszkád, amely a sikeres fogyókúra útján elindít téged!

Ki írta az e-bookot?

Simon László vagyok, a Simonfitness alapítója. Talán nem hiszed el, de voltam én is túlsúlyos. Volt időszak az életemben, amikor nem voltam elégedett magammal. Egyszerűen nem tetszett az, amit a tükörben láttam, és nem éreztem magam jól a bőrömben.

Rengetegszer határoztam el én is, hogy változtatni fogok az életemen és legalább ugyanennyiszer döntöttem el azt is, hogy lefogyok. Volt olyan eset, amikor pár hétig bírtam, és volt olyan is, amikor bele sem vágtam az egészbe. Ne aggódj tehát, ha számodra is ismerős ez a helyzet, nem vagy vele egyedül.

Végül sok évnyi keresés, kutatás és tesztelés után sikerült kialakítanom egy olyan edzés és táplálkozási rendszert, amely lehetővé tette számomra, hogy végre eredményeket érjek el.

Ebben az e-bookban, most azokat az alapvető fogyókúra szabályokat szeretném megmutatni neked, amelyek anno rengeteget segítettek nekem is, és egy fajta nulladik lépésként szolgáltak ahhoz, hogy elinduljak az úton és sikerüljön lefogynom.

Töltsd le az e-bookot most és sajátítsd el te is ezeket a szabályokat, hogy sikeresen vedd az akadályokat!